+ 381 11 4047 100 office@brzipopis.rs

Politika privatnosti za Brzi Popis

Ažurirano 17.10.2022. 

Ko smo mi?

Adresa naše veb stranice je: https://brzipopis.rs.

Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo?

Jedine informacije koje prikupljamo su ID mobilnog uređaja i vaša korisnička adresa e-pošte koji se koriste za povezivanje vašeg uređaja s brojem vaših licenci.

Aplikacija Brzi Popis čuva i obrađuje podatke koje joj pruža Korisnik. Proizvođač aplikacije ne snosi odgovornost za bezbednost podataka u aplikaciji. Odgovornost je Korisnika da čuva svoj uređaj i učini pristup aplikaciji bezbednim, naročito ako se u aplikaciji nalaze poverljivi podaci. Preporuka je proizvođača da se ne vrši uklanjanje softverskih ograničenja i ograničenja koja nameće operativni sistem uređaja. Takve i slične radnje bi mogle da ugroze bezbednosne funkcije uređaja i učine Vaš uređaj ranjivim, a mogle bi da dovedu i do toga da aplikacija Brzi Popis ne radi ispravno ili ne radi uopšte.

Komentari

Kada posetioci ostave komentare na stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca kao i podatke neopdhodne da se otkrije spam.

Anonimni niz kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se takođe naziva hash) može biti dostavljen Gravatar servisu da se vidi da li ga koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovdje: https://automattic.com/privacy/.

Mediji

Ako unosite slike na web stranicu, trebalo bi da izbjegavate one s uključenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posetioci web stranice mogu preuzeti i izdvojiti sve podatke o lokaciji iz slika na web stranici.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete se odlučiti za čuvanje vašeg imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo postoji radi vašeg jednostavnijeg rada, tako da ne morate ponovo unositi svoje podatke kada ponovo pristupate aplikaciji.

Ako posetite našu stranicu za prijavu, mi ćemo postaviti privremeni kolačić kako bismo utvrdili da li vaš internet pretraživač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite svoj pretraživač.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića za čuvanje vaših podataka za prijavu i izbora prikaza na ekranu.

Ugrađeni sadržaj sa drugih web stranica

Članci na ovoj stranici mogu uključivati ​​ugrađeni sadržaj (npr. video zapise, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na potpuno isti način kao da je posetilac posetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate nalog i prijavljeni ste na tu web stranicu.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke?

Svi podaci koje korisnik pruži prilikom upotrebe aplikacije čuvaju se do datuma isteka licence. Nakon isteka licence, podaci koje je korisnik upotrebljavao se brišu. Podaci će biti izbrisani i ako Klijent raskine ugovor pre isteka datuma važenja licence.

Koja prava imate nad svojim podacima?

Možete da zatražite da izbrišemo sve lične podatke koje posedujemo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo dužni da čuvamo u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gde šaljemo vaše podatke?

Komentari posetilaca mogu se proveriti putem automatske usluge otkrivanja neželjene pošte (spam).