+ 381 11 4047 100 office@brzipopis.rs
Kako možemo da vam pomognemo?
Print

Prijava u program

Kada pristupite aplikaciji nakon preuzimanja, režim rada aplikacije je podešen na Demo. Demo verzija aplikacije je ograničena na 100 zapisa i omogućava korisniku da testira funkcionalnosti aplikacije kako bi došao do zaključka da li aplikacija Brzi Popis odgovara potrebama koje ima. Ukoliko se koristi Demo verzija aplikacije, kod pristupa aplikaciji pojavljuje se poruka, a to će biti vidljivo i u donjem levom uglu glavnog ekrana.

Nakon kupovine licence, od proizvođača (ili partnera) dobijate parametre za pristup u vidu email adrese i lozinke. Sa tim parametrima možete se prijaviti u aplikaciju. Prijavu možete uraditi klikom na dugme Login u donjem desnom uglu ili izborom opcije Prijava u poruci koja se pojavljuje prilikom pristupa aplikaciji koja je u Demo režimu rada. Otvara se forma u kojoj treba da unesete email i lozinku.

Prijava u aplikaciju je moguća i iz glavnog menija aplikacije kada je ona u Demo režimu rada. Do glavnog menija stiže se pritiskom na tri horizontalne crte u gornjem levom uglu ili prevlačenjem (swipe) od leve ivice ekrana prema sredini i izborom odgovarajućih opcija u padajućem meniju korisnika. 

Opcija Registracija preusmerava korisnika na sajt aplikacije gde se može poslati zahtev za kupovinom licence u okviru menija Cenovnik.

Sledeći članak Promena lozinke