+ 381 11 4047 100 office@brzipopis.rs
Kako možemo da vam pomognemo?
Print

Prijava u program

Web aplikacija (Portal) se nalazi ovde.

Koristeći parametre za pristup, korisničko ime (email) i lozinku koje je dobio od proizvođača, korisnik može pristupiti web aplikaciji Brzi Popis.

Parametri za pristup demo verziji su: demo@brzipopis.rs sa lozinkom demo.

Demo verzija aplikacije je ograničena na 100 zapisa i omogućava korisniku da testira funkcionalnosti aplikacije kako bi došao do zaključka da li aplikacija Brzi Popis odgovara potrebama koje ima.

Promena lozinke

Nakon prijave u program, korisnik ima mogućnost da promeni lozinku. Opcija za promenu lozinke nalazi se u zaglavlju stranice sa desne strane.

Izborom opcije za promenu lozinke otvara se forma na kojoj je potrebno upisati aktuelnu lozinku, novu lozinku i potvrditi novu lozinku. Potvrdom, lozinka korisnika se menja.

U slučaju promene lozinke, potrebno je na uređaju uraditi odjavu, pa prijavu u aplikaciju sa novom lozinkom. U suprotnom, postoji mogućnost da android aplikacija ne radi ispravno ili ne radi uopšte.

Zaboravljena lozinka

U slučaju da korisnik zaboravi svoju lozinku, prilikom logovanja u donjem delu forme može da klikne na opciju Zaboravljena lozinkaTada se otvara forma u kojoj je potrebno da se unese korisničko ime (email). Nova lozinka se automatski generiše i šalje korisniku na email (proverite i Spam, odnosno Junk folder). Savetuje se da se ta automatski generisana lozinka odmah nakon prijave u program, promeni. Nakon resetovanja, kao i nakon promene lozinke, potrebno je na uređaju uraditi odjavu, pa prijavu u aplikaciju sa novom lozinkom. U suprotnom, postoji mogućnost da android aplikacija ne radi ispravno ili ne radi uopšte.

Sledeći članak Promena lozinke