+ 381 11 4047 100 office@brzipopis.rs
Kako možemo da vam pomognemo?
Print

Uvoz podataka

U donjem desnom uglu nalazi se okrugla narandžasta ikonica koja služi za uvoz podataka. Izborom opcije za uvoz podataka, od korisnika se traži da izabere format fajla koji želi da uveze. Aplikacija podržava sledeće formate: CSV, XML i JSON. U donjem levom uglu nalazi se i mogućnost da se pristupi Uputstvu kako izabrani tip fajla treba da izgleda, odakle se posle primer fajla izabranog formata može sačuvati na uređaj ili poslati putem neke druge aplikacije na uređaju (npr. Viber, WhatsApp, Email itd). Kao poslednja opcija nudi se mogućnost preuzimanja šifarnika iz web aplikacije (sa portala).

Primer CSV fajla možete preuzeti ovde.

Primer XML fajla možete preuzeti ovde.

Primer JSON fajla možete preuzeti ovde.

Potvrdom, otvara se file manager na uređaju gde korisnik treba da izabere fajl koji želi da uveze. Ukoliko je fajl u ispravnom formatu, stavke će biti prikazane na dokumentu popisa.

Izborom opcije Uputstvo prikazuje se forma sa pisanim uputstvom kako fajl treba da izgleda. Odatle se primer fajla izabranog format može sačuvati na uređaj ili poslati putem neke druge aplikacije na uređaju (npr. Viber, WhatsApp, Email itd).

Predhodni Šifarnik proizvoda